Olen Sirpa, hoitoalan ammattilainen.

Koulutukseltani olen perushoitaja, kehitysvammaisten ohjaaja, kalevalainen jäsenkorjaaja ja diplomitunnevyöhyketerapeutti. Olen erikoistunut hoitamaan vauvoja ja odottavia äitejä. Äitiydestä minulla on myös omakohtaista kokemusta.

 

Tähän päivään, yrittäjäksi, olen kulkenut pitkän matkan. Ajattelen, että vahvuuteni asiakaskohtaamisissa ovat monet kokemani asiat, vaikeat ja haastavatkin. Haluan kohdata ihmisen ennakkoluulottomasti, empaattisesti ja yksilöllisesti. Työskentelytapani on rauhallinen ja kokonaisvaltainen. Tavoitteeni on, että asiakkaan olo on hoidossani turvallinen ja etenee asiakkaan ehdoilla ja aikataululla. Että asiakas löytää oman tapansa ja voimansa elää mahdollisimman hyvää elämää. Joskus se tarkoittaa pika-apua, usein säännöllistä kehohoitoa ja keskustelua.


Olen kiinnostunut eri ikäisten ihmisten tarinoista. Elämä opettaa. Koti, perhe ja ystävät ovat minulle kaikkein tärkeintä. Luonnossa liikkuminen on elintärkeää. Siellä kuvaan ja rauhoitun. Tärkeää on myös kauneus ympärilläni, arjessa: kuvataide, kirjoittaminen, lukeminen, valokuvaus, muotoilu ja musiikki. Ja työ jota tehdessäni koen olevani oikealla paikalla.